LOKACIJE ZA IZGRADNJU

24.04.2010 13:46

KATALOG ZA IZGRADNJU LOKACIJA POSLOVNIH,STAMBENIH VISEPORODICNIH,STAMBENIH PORODICNIH I PRIVREDNIH OBJEKATA SA PLANOM GRADA PODELJENIM PO OBLASTIMA U NOVOM SADU NACICETE NA LOKACIJI www.zigns.rs/k_files/kol_mapa.htm

NA LINKU ZIGNS MOZETE VIDETI MAPU O KOJOJ PROCITAJTE U TEKSTU ISPOD.

IZVOR : ns.zigns.rs/bn_index.cfm

MAPA RADI SAMO U INTERNET EXPLORERU I MOZETE PRETRAZIVATI PO ULICAMA,PARKING ZONAMA,NAJKRACI PUT OD ULICE DO ULICE,PO SAOBRACAJNIM ZONAMA I SL.ZA ISPRAVNO FUNKCIONISANJE MAPE PROCITAJTE TEKST ISPOD KOJI JE PREUZET SA SAJTA ZIG-A NA KOJI MOZETE OTICI POMOCU LINKA KOJI JE DAT NA POCETKU TEKSTA.

 Мапа Новог Сада је публикована помоћу Autodesk MapGuideсофтвера и прилагођена је за преглед само у Microsoft Internet Exploreru. Да би могли да је прегледате неопходно је да имате инсталиран одговарајући plug-inPlug-in се инсталира аутоматски приликом првог отварања мапе (после десетак секунди добићете питање да ли желите да инсталирате Autodesk MapGuide Viewer) а у случају проблема можете га преузети са Аутодесковог сајта и инсталирати (величина фајла је око 3MB).
Мапа тренутно садржи следеће податке: улице, кућне бројеве, границе насеља, границе урбанистичких планова, месне заједнице, називе потеса (само за сремску страну), орто фото снимке из 2004.године резолуције 50cm (територија целе општине) као и снимке изаприла 2009. године (Град Нови Сад) резолуције 25cm.
Са десне стране мапе налази се мени за претрагу насеља и локација као и налажење најкраћег пута између две адресе поштујући саобраћајна правила.
Све коментаре и питања можете послати на e-mail gisinfo@zigns.rs

RSS feed.

SVE O PRODAJI ZEMLJISTA U NOVOM SADU ,PONUDA LOKACIJA,KOME JE PRODATO NACICETE NA LINKU www.zigns.rs/zemljiste.asp?f2=zemljiste/zemljiste1.htm